MMORPG TR

TÜRKÇE ÇEVRİMİÇİ OYUNLAR

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

POPULER OYUNLAR

Hello world!
Righteous Kill
Quisque sed felis

YENI OYUNLAR

Righteous Kill

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Quisque sed felis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Etiam augue pede, molestie eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

EFSANE: EJDERHALAR MIRASI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit ...

Post with links

This is the web2feel wordpress theme demo site. You have come here from our home page. Explore the Theme preview and inorder to RETURN to the web2feel home page CLICK ...

Heroes Of Gaia Almeha Türkiye

Heroes Of Gaia Türkiye


Heroes of Might and Magic fanatiklerinin kaçırmaması gereken bir oyun! Yaşanmış ve unutulmuş arasındaki o ince çizginin bir yerlerinde kaybolan Almeha Topraklarında soluk kesen bir macera
3 boyutlu grafiklerle donatılmış Heroes Of Gaia’nın (Almeha) bir tarayıcı oyunu olduğunu unutacak, oyun boyunca görsel şölen yaşayacaksınız.


Heroes Of Gaia Ascension Güncellemesi


Heroes of Might and Magic furyasının son jenerasyon web oyunlarıyla buluşmasından Heroes of Gaia Toprakları’nda kahramanını yarat ve kılıcının hükmünü sür. Sonu bilinmeyen bu destana sende katıl..

Erdem: Çok daha gerçekçi, eğlenceli ve kolay kontrol edilebilir, benzersiz bir savaş sistemi!

  • Cesaret: Kahraman olmak istemeyen bir asker iyi savaşamaz. Liderliğe giden yol, güçlü düşmanları dize getirip, yeni kalelere sahip olmaktan geçiyor.


  • Efsane: Havuzlar, Anka Kuşu’ndan türemiş uçan yaratıklar, farklı ırklar ve eşsiz ortamlar seni büyülü diyarların tam içine yolluyor.


  • Güzellik: Oyundaki grafiklerin her biri farklı sanat eseri.


  • Türkiye’deki benzerlerinden görsel, teknolojik ve destek anlamda tamamıyle üstün bir oyun


    Yeni başlayanlar için hızlı yükselme rehberi


    Ana Görev ve Günlük Görevler

    Ana görevleri takip edip mümkün olduğunca yapmaya çalışın, görev karşılığında neredeyse harcadığınız kadar maden ve altın size geri gelecektir. Bina ve büyülerin bitiş saatlerini sizin oyunda olacağınız saatlere denk getirin ki hemen ardından başka bir tanesine başlayabilesiniz, örneğin saat 5 ve sizde 9′ da çıkmalısınız, ilk önce 3 saatte biten bir bina veya araştırma yapın. Günlük görevleri hızlı bir şekilde yapın ama hemen teslim etmeyin, bu görevler maden ve altın yanında hareket puanı (AP) vermektedir, 150/200 hareket puanınız kaldıysa en fazla 50 AP veren görevi teslim edin, 110 AP veren bir görev yaparsanız kalan 60 puan boş yere gidecektir. Gün sonuna kadar tüm günlük görevlerinizi teslim etmiş olun.

    Kahramana Hızlı Seviye Atlatmak

    Kahramana seviye atlatmak çok kolaydır, öncelikle görev menüsündeki kahraman görevlerini yapın. Daha sonra NPC ve eşyalara saldırın, bunların seviyesi ne kadar yüksek ise kahramana o kadar tecrübe verecektir. Mümkün olduğu kadar babil kulesi ve zindana giriş yapın. Ayrıca Dükkandan tecrübe kitapları alarak çok hızlı bir şekilde de seviye atlatabilirsiniz.

    Heroes Of Gaia Almeha Türkiye Karakter Oluşturma Heroes Of Gaia Almeha Türkiye Kale

    Dükkan Eşyaları

    Oyunda en hızlı yükselmenin yolu Dükkan’da (Alışveriş Merkezi) satılan eşyaları kullanmaktır. VIP kartı 1 ay boyunca aynı anda 2′ şer sıra ünite, büyü ve asker alımına izin verir. Sırt Çantası Genişletme Kartı 64 kapasitesi olan envanterinizi 128′ e çıkartır. Şans kutusu setinden eşya, kart veya maden alabilirsiniz. Kaynak paketleri belirli bir süre boyunca (karta göre değişiyor) kaynak üretiminiz % 25 artar. Dükkanı ziyaret ederek diğer kartları da inceleyebilirsiniz.

    Birlik ve Zindan

    Birliklere katılmak oyuncular için vazgeçilmezdir, yeni başlayanlar birlikteki oyuncularla sohbet ederek oyunu daha çabuk öğrenebilir ve kendilerini geliştirebilir, usta oyuncular ise takım halinde savaşmanın zevkine varabilirler. Birlikte bulunan Zindanda ise birlikteki diğer oyuncularla beraber savaşabilir, hem hediye alır hemde kahramanlarınıza tecrübe kazandırabilirsiniz. Birlik seviyesi ne kadar yüksekse Zindandaki kat sayısı da o kadar yükselecektir, Zindandaki kat sayısı birlik seviyesi x10 şeklindedir.

    Heroes Of Gaia Almeha Türkiye Wallpaper Heroes Of Gaia Almeha Türkiye Wallpaper

    Babil Kulesi

    Babil kulesi acemi veya usta oyuncular olsun herkesin girmesi ve şansını denemesi gerektiği bir yerdir. İlk defa giriyorsanız kahramanınızda 200.000 puanlık bir ordu olmasına dikkat edin, ilk kat yaklaşık olarak 4 yıldızlı bir npc gücündedir. Babilde toplam 40 kat bulunur ve her 10 katta bir npc’lerin başında kahraman gelir, yani bu katlarda dikkatli olmanız gerektiği anlamını taşır. İlk katı geçtikten sonra ordunuza güveniyorsanız otomatik çarpışma modunu açabilirsiniz, bu şekilde kahraman size sormadan kendisi savaşa girecektir. Babil kulesinden çıkış yaptığınızda hem kendinize Şöhret (ÜN) hem de kahramanınıza tecrübe puanı kazanırsınız.

    Leave a Reply