MMORPG TR

TÜRKÇE ÇEVRİMİÇİ OYUNLAR

  • RSS
  • Delicious
  • Facebook
  • Twitter

POPULER OYUNLAR

Hello world!
Righteous Kill
Quisque sed felis

YENI OYUNLAR

Righteous Kill

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Quisque sed felis

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

Etiam augue pede, molestie eget.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit nisl in ...

EFSANE: EJDERHALAR MIRASI

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Quisque sed felis. Aliquam sit amet felis. Mauris semper, velit semper laoreet dictum, quam diam dictum urna, nec placerat elit ...

Post with links

This is the web2feel wordpress theme demo site. You have come here from our home page. Explore the Theme preview and inorder to RETURN to the web2feel home page CLICK ...

Juggernaut Online Türkiye

Juggernaut Online

Allods Online‘ın yapımcısı Mail.Ru Games tarafından üretilen MMORPG tarzında Flash tabanlı 3D tarayıcı oyunu olan Juggernaut kaliteli grafikleri ve etkileyici görsel öğeleriyle göz dolduruyor. Yüksek kalitedeki 3 boyutlu dövüş sahneleri için yeni nesil oyun motoru kullanılan Juggernaut’ın animasyonlarla süslenmiş hareketli oyun yapısı sayesinde tarayıcı oyunu oynadığınızı unutacaksınız. Diğer tarayıcı oyunlarından diğer bir farkı da ufak bir uygulama (yaklaşık 265 mb.) indirerek oyunu çok daha hızlı oynamanız mümkün.
Kaydınızı tamamlayıp oyuna girdiğinizde, macera anında başlar. Birkaç dakika sonra kendinizi büyüleyici üç boyutlu bir atmosferin ortasında, ilk canavarınızla dövüşürken bulursunuz. İlk dövüşünüzden sonra oyun hikayesine aşinalık kazanmaya başlıyorsunuz. Genç bir “Akrep” olarak ilk görevinizi tamamlayarak yeteneklerinizi ve bağlılığınızı ispatlamalısınız. Oyunun işleyişini anlamanızı sağlayan ve sizi Haradan’ın derinlerine çeken birçok görev ve görev dizisi mevcuttur.
Haradan kesinlikle barışın hüküm sürdüğü bir yer değil. Üzerinde bulunan her yaratığın olağanüstü güçler tarafından aşırı öfkeli hale getirildiği bu dünyada her oyuncu her zaman her türlü sürprize hazırlıklı olmalı.
Yaratıkları avlayarak, görevleri tamamlayarak ve şeytani liderleri zindanlarında yenilgiye uğratarak tehlikeleri durumlardan az hasarla çıkmayı öğrenecek ve hedefinize daha çok yaklaşacaksınız: Zırhların zırhı olan Juggernaut’u kuşanarak kahramanların içinde en güçlüsü konumuna gelmek ve dünyayı kurtarmak.

Juggernaut Karakter Görünümü Juggernaut Kasaba Görünümü

Oyunda hiçbir oyuncu PvP dövüşlerine katılmaya mecbur değildir. Önceliklerinizi belirleyebileceğiniz seçenekler her zaman elinizin altında. Ne PvP ne de PvE aksiyonları ile ilgileniyor olmasanız bile oyun, barındırdığı binlerce nesne, hediye, genel ve özel sohbet kanalları, alışveriş imkanları, müzayede salonları, titizlikle tasarlanmış ayrıntılı görevleri ve fantastik dünyası ile sıkılmanıza kesinlikle fırsat vermeyecek nitelikte. Hanlık oluşturma ve takım halinde hareket etme imkanı da cabası!

Juggernaut Online Menü Özellikleri


Juggernaut Kullanıcı Menüsü

  • Çanta: Buraya tıkladığında tüm nesnelerinin saklandığı yer olan çantan açılır.
  • Ayarlar: Buraya tıklayarak oyun hakkındaki çeşitli ayarları görebilirsin.
  • Banka: Bu işaret, bankaya gidip oyun hesabına para yatırmanı ya da altın ve pırlanta takası yapmanı sağlar.
  • Kitap: Kitap, Haradan hakkında birçok bilgi içerir. Örneğin hayvan ansiklopedisi ve görev takibi gibi.
  • Posta: Posta hizmetini diğer oyunculara mesaj ya da para ve nesne göndermek için kullanabilirsin. Ya da alıcı ödemeli postalar gönderebilirsin. Bu durumda, alıcının ücreti ödemeyi kabul etmesi gerekir.
  • Müzayede: Bu harika bir alışveriş ortamıdır. Ellerinde satmak istedikleri bazı mallar bulunan satıcıları, bazı nesnelere ihtiyacı olan alıcılarla buluşturur.
  • Hanlıklar: Oyunda hanlıkların oluşturulması, oyuncuların bir araya gelerek yollarına güçlü önderlerle birlikte daha emin halde devam etmelerine olanak tanır. Bir hanlığa katılabilmek için bir topluluğa ait olmalısın.
  • Arkadaşlar: Burada dost ve düşmanlarının isimleri bulunur. Aynı zamanda seni kimlerin arkadaş olarak eklediğini de buradan takip edebilirsin.
  • Meslekler: Burada edindiğin meslekleri takip edebilir, tarifler için bileşenler üretebilir ve Gremlinlerini kontrol edebilirsin.
  • Cepheler: Buraya tıkladığında tüm savaş alanlarının gösterildiği ayrıntılı bir harita açılır.
  • Savaş alanları: Burada kahramanlığını arttırman katılabileceğin savaşları bulabilirsin.


Juggernaut Savaş Ekranı

Leave a Reply